Nieuwe aanwinst

Geen duif maar een aanhanger gekocht voor mijn duiven bij de firma Geraldy in Duitsland ze hebben hun nieuwste model uit gebracht en deze loopt nu wat ronder aan de voorkant zodat je veel minder wind opvangt zes boxen heb ik genomen goed voor honderd en twintig duiven en overal zit de water voorzieningen netjes ingebouwd zodat de duiven rustig kunnen drinken en zeker voor de jongenduiven is dit belangerijk leren drinken in de wagen waar in ze worden vervoerd daar is het waar zij het moeten leren en nu kan ik daar zelf mee gaan beginnen om het wat makkelijker te maken voor de jongenduiven zodat het voor hun wat makkelijker is en met de wetenschap dat het voor bereiden werk al is gedaan en nu maar hopen dat het ook nog werkt en daar kom ik alleen maar achter als ik de duifjes gaan inkorven wand dat is bij mijn nog wel eens een probleem wand als ik dan geen zin meer heb dan stop ik gewoon, en of ik nu een sta of tien dat maakt mijn helemaal niks uit en gaan ik wat anders doen.Nog even terug komenden op gisteren wat betreft de schenkingen van de bonnen die elk jaar weer door heel veel duivenmelkers worden geschonken wil ik deze langs deze weg even bedanken en mijn waardering uit spreken.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.