Nieuwe ren voor de duivinnen

Zondag is mijn nieuwe duivinnen ren gebracht door Benny Suk weer een stukje klasse werk afgeleverd dank je wel weer Ben .Maandag even de ren goed bekeken en het zag er prima uit en toch bleef ik maar kijken naar de ren ? Loes vroeg wat is er is het niet goed ik antwoorde nee dat is prima maar ik denk dat mijn loketkast er niet in past ik liep naar mijn garage om de loketkast te gaan op meten ik zag eigenlijk gelijk in een oog op slag dat deze te groot was ik dacht hoe kan dit ik ging terug naar de ren en begreep waar het fout was gegaan ik had de maat van een meter vijftig opgegeven maar ik was zelf vergeten vier centimeter terug te meten en dat is nu het verschil balen ,ik belden even naar Jan Kroon in Soest om te vragen of hij voor mijn een nieuwe wilden maken Jan vroeg wat is er mis met deze ik legde het aan hem uit en Jan zegt tegen mijn breng hem maar langs en ik maak het voor je in orden en dat is dus Jan Kroon uit soest wat een service bied deze man Jan vast mijn hartelijke dank .De doffer die twee nestjes had vernield heeft nu plaats gekregen in de ren en hij kijkt mijn aan van moet dit nu. ja zeg ik je bendt nu in het bezit van twee Rode kaarten en ik wil zo verkomen dat je drie Rode kaarten krijgt en je weet wel wat dat dan betekent en dat wil ik op deze manier te zien te verkomen. Alles gaat goed en ik ben de zes jongen duifjes al aan het uitwennen prachtig om te zien en ze doen het leuk hopen dat het ook zo blijft wand met jongen duiven weet je het nooit het zijn net kleinen kinderen je moet ze alles leren .Vandaag was de zon zowaar te zien en het was een beste dag lekker droog en dat merkte je gelijk aan de hokken en de duiven die lagen lekker in de ren in het zonnetje en de hokken werden gelijk droog .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.