Nog 11 komen er naar almeren

Heb gisteren een supper jongenduif mogen ophalen bij Hatty en Adriaan Roest zie stamboom die spreekt voor zich zelf en nu maar hopen dat het er uit gaat komen .Hatty vertelden mijn dat deze duifjes het heel goed doen bij heel warm weer ik ben benieuwd eerst maar even uit wennen en hopen dat hij mag blijven .

Gisteren stuurden Joël mijn ook de foto toe van wat ik kon zien van twee jongenduiven foto die volgd van wat ik kon zien was het een krasje en een blauwtje .

En ook John die bleef niet achter wand daar komen nog negen jongen van daan twee die vliegen al een beetje rond het hok en ook van deze jongenduiven zal ik de foto’s gaan plaatsen

De duivinnen lekker bij de doffers gelaten en vandaag alles lekker in bad mijn duiven krijgen nu lekker de gang er in en als het weer warmer word en dat is dinsdag dan breng de duiven even een stukje weg en dan kijken hoe deze reageren ,ik toon de duiven niet en pak de duiven zo uit het hok dat advies heb ik mee gekregen van Robin Richter de Comby Calis en ook Sander zegt niet tonen gewoon pakken dat is even wennen maar de duiven die gaan dan veel minder gestresst de manden in en ik zal dat advies zeker op volgen .Ook komen de doffers samen in een mand te zitten en niet meer apart.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.