Nog een week te gaan

Nog een week te gaan en dan worden de duiven gekoppeld maar als je mijn vraagt heb je daar echt zin in dan is mijn antwoord nee niet echt.ik vind het altijd heel veel werk en er gaat heel veel werk in zitten het is niet even snel de duiven bij elkaar zetten nee dat is bij mijn niet het geval bij mijn dus geen vrije koppeling, ik probeer altijd de duiven te koppelen zoals ik denk dat het zou moeten kunnen alleen de oude duiven die krijgen wel hun oude duivinnen terug op een enkele na die wil ik als de duiven het toe laten wel om koppelen bij de jongen doffers is dat een ander geval die moeten wel hun nieuwe duivin willen dat is echt wel even goed opletten de jongen doffers zijn altijd zo wild daar moet je echt wel bij blijven ,wandt het risico dat de duiven elkaar zo kunnen verwonden dat is dus niet de bedoeling wand als dat gebeurt dan kan je het koppelen wel vergeten haal dan de duiven meteen uit elkaar zo voor kom je problemen bij de koppeling. Vergeet niet dat het koppelen van je duiven een serieuze zaak is als je kweek niet goed verloopt dan heeft dit ook gevolgen voor je vluchtseizoen kunnen hebben en dat vergeten de meeste duivenmelkers alles hangt met elkaar samen de rui belangerijk de kweek heel belangrijk de kweek is bepalend voor je verdere prestaties in het nieuwe jaar dus koppel de duiven als deze supper in orden zijn als dat het geval is dan kan je met een gerust hart je duiven gaan koppelen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.