Nog even en dan is het weer voorbij

Ik geloof nog twee vluchten voor de natour en twee voor de navluchten en dan zit het duiven seizoen er weer op en beginnen de taart vluchten weer ik heb wel eens gevraagd waarom het taart vluchten heet maar ik kreeg daar niet echt een goed antwoord op . Ik zelf dacht dat je op deze vluchten dan taarten kon winnen maar dat blijkt toch niet helemaal zo te wezen als je dat zou willen dan denk ik dat je moet gaan inkorven bij Bakker Bart .

Nee even alle gekheid op een gebakje of stokje de taart vluchten zijn bedoelt voor de latere jongenduiven dacht ik wat ik wel weet dat is dat veel fond spelers daar aan mee doen om de jongenduiven toch nog wat ervaring te laten op doen veel liefhebbers kijken hier altijd naar uit om mee te mogen doen je moet je namelijk opgeven en als het vol is dan heb je dus pech gehad en kun je niet mee doen en dus ook geen gebak geintje .

Het afgelopen weekend was een pittig vluchtje voor zowel de jongenduiven als de duiven op de natour maar wat ik in de uitslagen las dat waren toch wder de zelfde mannen die op alle vluchten toch het gehele seizoen voor in de uitslagen zijn te lezen mooie vroege duiven dus van mijn kant van harte weer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.