Nog geen besluit genomen

Ik was gisteren even bij Jan Lamers in Eemnes geweest even mijn hoklijsten en de entlijst langs gebracht de club wil vast dat alles in orden word gemaakt voor als we toch groen licht gaan krijgen om met de duiven te gaan spelen is een goed besluit maar dat betekend niet dat zoals ik vele duivenmelkers hoor zeggen deze maand gaan de vluchten van start, nee in zijn geheel dus niet ik en met mijn doen niet aan speculaties gewoon wachten tot het ja woord daar is en geloof niet al die verhalen die iedere dag weer worden verteld de Afdeling die heeft hier in het laatste woord en niemand anders .Ik ben wel begonnen om mijn duiven nu wel te gaan weg brengen en de eerste keer is mijn goed bevallen ik ben dan ook van plan om nu elke week op een vaste dag dat te blijven doen en dat zelfde geld ook voor mijn jongenduiven wat betreft  het weer dat word alleen maar beter en dat met een rustige no wind is dat natuurlijk perfect. De eerst keer bij mijn ging supper de doffers wisten precies wat daar ging gebeuren en dat lieten de doffers dan ook bij thuiskomst goed merken er werd geen minuut verspeeld was het uit de lucht meteen op de planken en naar binnen zoals het ook hoort .Mijn jongenduiven worden steedts mooier en ze laten nu zien wat ze worden de jongen doffers onder mekaar zijn goed bezig om te laten zien wie de baas gaat worden ze vechten om élke plek in het hok en proberen zo de duivinnen nu al voor zich te binden en dat is leuk om te zien .

;

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.