Nog niet gevonden

Ik heb het verslag weer gelezen van het n.p.o en ik moet de Heren toch mijn complimenten geven elke keer goede verslagen en duidelijke andwoorden.

Maar waar ik wel op wil reageren is het stukje over de goude formule die is nog niet gevonden en wat ik daar op wil zeggen is het volgende. Ik denk dat wat betreft nieuwe leden wand daar gaat het over en de terug loop die maar door blijft zetten ,en als wij nu gaan denken dat onze  jeugd het gaan over nemen echt niet en wie dat wel gaan doen die zijn dan op twee handen te tellen denk alleen aan de tijd die in deze sport gaat zitten en dan heb Ik het nog niet eens over de kosten die deze sport met zich mee gaat brengen dus n.p.o die formule zal helaas geen goud gaan opbrengen ondanks dat het natuurlijk een mooie hobby is .

Morgen even naar Noord-Holland ik werd even gebeld de Jhon dat er twee jongenduiven klaar zijn en dat ik deze kan komen ophalen en dat is prachtig weer een paar toppers van de toppers uit Noord-Holland dus morgen even ophalen . In totaal komen er acht stuks naar Almeren ben benieuwd als ik ze morgen heb ik zal zeker even een foto plaatsen  wordt vervolgd .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.