Nog niks is zeker

Wij gaan met de duiven naar Breda aankomende vrijdag en voor de rest is het voor als nog afwachten wat de Belgen gaan beslissen en tot die tijd is het gewoon afwachten dus niks is nog zeker en dat is wat ik nu bedoel met al die wilde verhalen.Gisteren even de jongenduiven een dagje binnen gehouden weer een jong weg gebleven en eentje gewond geraakt ik heb dit nog niet mee gemaakt ik ben nu al zeker tien jongenduiven kwijt geraakt dit is voor mijn nieuw ik heb gisteren dan ook de duifjes niet los gehad heb alles is even goed nagekeken en kwam tot de conclusie dat de duifjes prima inorde zijn als ik ze los laat dan zijn ze twee uur weg dus dat is volgens mijn wel goed in orden maar ik baal toch wel wand daar kweek ik de duifjes toch niet voor om ze vervolgens gewond en niet meer terug te zien jammer .De doffers doen het ook goed en dat zelfde geld ook voor mijn duivinnen alles licht op schema dus laat de vluchten maar komen ik en mijn duiven zijn er klaar voor .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.