Nog steedts 5 duiven

Van afgelopen zaterdag zijn 5 jaarlingen niet terug gekeerd naar hun hok normaal krijg ik op zondag nog wel wat duiven terug maar deze keer dus niet erg jammer maar dat is dus de harde realiteit van de duivensport ik hoop dat de duiven nog worden op gegeven of nog naar huis kunnen komen maar ik ben daar bang voor ik heb namelijk duiven die niet snel binnen lopen bij andere liefhebbers dus afwachten er zit niks anders op .En nu maar weer de duiven gaan voorbereiden voor de eerste midfond vlucht voor mijn nog net geen 400 km en als ik het weer beeld van aankomende week zie dan krijgen wij een noord westenwind kracht 3 met kans op 50 procent regen dus dat belooft verlopig niet veel goeds maar het is pas maandag en de week is nog lang dus laten we hopen op beter voor uitzicht. Mijn jongenduiven zijn zoals ik kan zien aan het trainen weer op de goede weg en zoals het er nu naar uit ziet kunnen ze op de eerste trainings vlucht gewoon mee en moeten ze gaan leren om naar huis toe te komen en uit de grote groep met duiven te komen dat is natuurlijk altijd even wennen en zoeken om de juiste richting te vinden maar als de duiven goed in orden zijn moet dat zeker geen probleem zijn .Bij mijn staan er geen belangen op het spel wat betreft de jongenduiven vluchten ik heb daar helemaal niks mee dus ze kunnen gewoon mee maar thuiskomen vind ik belangerijk dan de wedstrijd wat ik nu wel zie en daar moet ik mijn mening voor bij draaien de duifjes moeten de mand in en leren en nog eens leren ik wordt nu met de feiten op mijn neus gedrukt met het resultaat dat 5 jaarling doffers niet zijn terug gekeerd dat heet dus gebrek aan ervaring dus wie zijn schuld is dat niet van mijn duiven maar van mijn zelf en niemand anders dus Henk trek hier je ……………… uit

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.