Nog twee weken

Ben vandaag begonnen met het licht bij mijn kwekers er op te zetten ik doe dat samen gelijk  met de duivinnen mijn duivinnen heb ik in de andere afdeling gezet zodat mijn anderen duivinnen dan geen last van het licht hebben mijn doffers zaten al in hun afdeling en daar zit ook het licht op.Denk nu niet gelijk waarom moet het licht er op moet dat echt ik doe het wel het licht springt aan om 5 uur in de namiddag en gaat uit om 7 uur .en smorgens gaat het licht dan weer om 6  aan tm 8 uur en ik doe dit tot ik de duiven op eieren heb zitten en dan stopt ik met bij lichten wil je niet met licht werken dan is dat geen probleem alleen bestaat de kans dat de duiven wat later hun eerste ei kunnen gaan leggen maar let wel op dit geld alleen voor mijn kwekers ik doe dit niet bij mijn vliegduiven deze koppel ik misschien in januari eerder niet en misschien nog wel iets later .Laten wij eerst maar gaan afwachten wat het gaat worden met de regels die dan gelden voor de duivensport wand daar is nog niets over bekent laten wij hopen dat we gewoon op tijd kunnen gaan beginnen met het nieuwe duivenseizoen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.