Nog veel duiven onderweg

Het waren en zijn weer pittige vluchten en er zijn nog twee overnachtings vluchten bezich en het verloop is traag al kan ik dat niet zeggen van verschillende liefhebbers die klokken hun duiven als of het Roosendaal is en dan zit de rest van de liefhebbers nog te wachten op hun eerste duif ongelooflijk is dat toch maar dat is de form van de dag en natuurlijk ook de goede duiven.Gisteren de jongenduiven vlucht weer gehad en op twee na is alles weer terug gekeerd op de hokken de 16 was weer mijn eerste en dat duifje heb ik gekweekt uit de duif die ik bij john boden uit Spanbroek Noord-Holland had gekocht maar helaas is deze doffer bij mijn thuis ontsnapt en is nooit meer terug gekomen jammer ik was en ben daar nog steedts goed ziek van gisteren belden ik even met John en vroeg of hij de broer nog had zitten en hij antwoorden mijn ja zeker gelukkig dacht ik bij mijn zelf even rusti  denken en toen de vraag gesteld kan ik deze duif kopen nee zegt John die krijg je van mijn ik was even stil en wist niet goed wat ik moest zeggen ik was blij verrast en bedankte hem en ik zij we houden contact dank je wel John.En dat is wat ik nu altijd bedoel te zeggen waar kom je dit nog tegen ja in Spanbroek en nogmaals dank .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.