Nooit te oud om te leren

Vandaag zag ik een filmpje langs komen van iemand die het verenegings lokaal stond aan te vegen en ik dacht dit kan toch niet waar zijn is dat nu ons Bert ,nee nog eens goed kijken en ja verdikkeme het was ons Bert de Clerx is wist niet wat ik zag die Bert toch zo zie je maar dat je nooit te oud bent om het te leren top Bert .

Hoe gaan ik nu verder heb contact gehad met mijn Duitse vriend en over twee weken wil hij langs gaan komen om mijn de uitslagen te laten zien van de vluchten met de jongenduiven ik ben benieuwd .Hij vroeg gelijk of hij een mandje kon mee nemen ik zij prima en ik moest even nadenken maar ik zie het wel waar ik benieuwd naar ben zijn de uitslagen .

Ik wil zeker de liefhebbers die dit seizoen weer top hebben gepresenteerd  hartelijkfeliciteren met hun mooie prestaties.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.