O denneboom wat zijn je ………

En dan zing ik O dennenboom wat zijn mijn duiven wonderschoon ik zie ze nu allemaal zo staan met al hun nieuwe veren er weer aan .Geweldig om dat weer te zien de een is nog mooier dan de ander en zo hoort het ook de duiven moeten nu tegen je aan blinken en dat wordt alleen nog maar beter en de duiven veranderen iedere dag kijk daar maar eens goed naar de duiven die nu niet mooi strak zitten kun je gewoon verwijderen van het hok dat is mijn advies als ze nu niet strak zijn dan is er iets niet goed als je 24 doffers en duivinnen heb zitten en die behandelen we allemaal gelijk en er zijn dan een paar duiven daar bij die niet gelijk zitten als de rest van je duiven dan weet ik wel wat ik zal doen en het is niet leuk maar wel de harde realiteit voor deze duiven is helaas geen plaats in het hok en ze moeten dan ook worden verwijderd. Ik hoor wel veel van liefhebbers die hebben dan 20 broedkooien en willen daar dan ook 20 doffers in hebben en als ik dan vraag wat zijn nu je beste duiven dan zeggen ze meestal ja deze en die en ook die daar nog en als ik dan vraag hebben deze duiven dan ook allemaal prijs gevlogen dan hoor ik ze denken nee maar deze komt wel van een hele goede liefhebber en die wil ik wel behouden . Als ik dat dan hoor dan denk ik bij mijn zelf dat wordt helemaal niks in het nieuwe duivenseizoen. En als ik dan de duivenmelker weer aan spreek en vraag hoe het gaat dan weet ik het antwoord al nee het gaat niet zo goed ik ben de helft van mijn duiven al kwijt en als ik dan door vraag waar het aan zou kunnen liggen dan is het vaste antwoord altijd van het zullen wel geen goede duiven zijn en ja dat is steenvast het antwoord wat ze geven .Gelul je hebt geen slechte duiven meer wel duivenmelkers die gewoon niet goed beginnen en maar denken dat als je bij Jan en alle man de duiven gaat halen of kopen die denken dan vast dat je dan gewoon kampioen wordt. Nu laat ik jullie uit de droom helpen zo werkt het helaas niet je kunt de duiven de schuld geven maar gaan eerst maar bij je zelf te raden wand bij die duivenmelker licht echt zelf de fout en niet bij de duiven .Ik zal deze duivenmelkers dan ook het advies mee willen geven koop een goed duivenboek en lees het heel goed en dan gaan we begrijpen hoe het moet en gaat in onze mooie duivensport het niet presteren begind meestal met een foute start en daarom lees en luister hoe anderen het doen en vraag hun om hulp ik kan zat duivenmelkers die je graag te woord willen staan en je helpen maar je moet het wel willen vragen en als je niks vraagt gebeurd er ook niks en kan je gewoon blijven aanmodderen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.