Of de duivel er mee speelt

Gisteren liet ik mijn duivinnen uit om twee uur en die waren zeker een anderhalf uur weg en het duurde meer dan twee uur voor dat ik de duivinnen weer binnen had ik keek even of de dames allemaal terug waren en ik miste eigelijk gelijk mijn ooievaar duivin ik dacht die komt wel maar zei kwam dus niet ik baalde als een stekker hoe lang ik ook wachten ik zag niets nou ik denk die zal wel gepakt zijn door de roofvogel jammer .

Om half zes kwam Loes thuis en zei vroeg ben je een duif kwijt ik andwoorde ja mijn ooievaar duivinnentje zei zeg die heb ik in mijn handen ik liep naar de deur en pakte het duifje aan en ik zag gelijk dat haar vleugel om hoog stond ik dacht niet weer toch , precies om de zelfde tijd een jaar eerder had ik ook een duivin met het zelfde probleem ik ging toen meteen naar Hans vd Sluis en die zei gelijk vleugel uit de kom heb je niets meer aan op de vluchten en dat zal dus nu ook het geval zijn dus hoe is dat mogelijk .

Mijn duivinnen zitten nu gescheiden van mijn jongenduiven en kunnen nu aan hun spelletje gaan beginnen voor mijn en mijn duivinnen is dit nieuw ik zelf heb nog nooit met doffers en duivinnen tegelijk gespeelt dus voor mijn is dat nieuw, ik ben dan wel benieuwd hoe dat gaat uit pakken .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.