Om depresvan te worden

Het weer is gewoon om depressief Van te worden regen en nog eens regen en dan moet volgens de weersvoorspelling dan zaterdag de beste dag gaan worden om dan vervolgens zondag weer te beginnen met regen en dan zitten wij in de maand augustus wat een zomer hebben we dan gehad waardeloos gewoon niet alleen voor de duiven maar voor iedereen .

Gisteravond kreeg ik toch het verhaal te horen dat er wel degelijk de kans bestaat dat de Afdeling 7 met een nieuwe indeling van de vlieg gebieden wel eens kon ophouden te gaan te bestaan en dat wij dan weleens konden worden in gedeeld bij afdeling 6 dat is het verhaaltje wat de ronden doet moet ik daar waarden aan hechten of zit het in de toekomst er misschien wel aan te komen ik ben dan wel benieuwd wat dat voor ons en de duiven betekent is dat wel gunstig .Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Vanavond gaan ik de duiven weer inkorven voor een vluchtje van 200 km en ik ben echt benieuwd wat het weer morgen doet verleden week begonnen wij ook met mooie weer maar dat draaide binnen het uur helemaal om dus ik ben benieuwd hoe het er morgenochtend uit ziet .

De motivatie is bij mijn wel heel erg veranderd het kan mijn eigelijk niet meer zoveel schelen ik kan mijn niet heugen waneer ik dit gevoel nog heb gehad .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.