Om in een depressie vannte raken

Ik kan best begrijpen dat er mensen zijn die een depressie van dit weer krijgen elke dag regen ik word daar echt schijt ziek van je kan je duiven niet uit laten omdat de regen weer roet in het eten gooit en dat is elke dag weer het geval dan is ook de temperatuur nog veel te laag voor de tijd van het jaar dus echt op zijn Hollands gezegd echt schijt weer zowel voor de duiven en ook zeker voor de mensen .

Je kunt de duiven niet blijven los gooien in de regen dat is volgens mijn niet echt bevorderlijk voor de duiven de duiven die komen terug van hun training zeiknat en dan het hok in wat dus niet verwarmd is wand daar begin ik echt niet aan geen kachels of verwarmings platen in mijn hokken dat is volgens mijn goed als je alleen de Vitesse speelt maar niet als de duiven nog verder wilt spelen in het seizoen .De kans is volgens mijn dan groter de duiven dan eerder hun eerste pennen gaan gooien en dat wil ik zolang mogelijk zien uit te stellen .

Maar kijk naar de weersomstandigheden die gaan draaien en de temperaturen gaan nu heel  langzaam om hoog en de weer goden zijn het eens geworden dit kan niet zo langer we gaan de mensen laten genieten van de zon en daar is waar wij nu op zitten te wachten zon en mooie temperaturen dus kom maar op .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.