Om schijt ziek van te worden

Wat een ………..weer het houd maar niet op regen en nog eens regen om schijt ziek van te worden en elke dag is het wel wat anders of het is te warm of de wind is te hard maar de regen is bij deze wel de grootste spelbreker en niet te vergeten het hogedrukgebied deze is eigelijk de oorzaak van deze wisselvalligheid.

Ik heb voor vrijdag 49 jongenduiven op gegeven om mee te doen voor hun eerste dracht als het weer het tenminste toe laat en zo niet dan kunnen ze aankomende maandag mee, dus we hebben keus zie het schema wat ik net heb door gestuurd heb gekregen .

De jongenduiven kon ik niet weg brengen vandaag het weer is gewoon te wisselvallig en ik wil geen onnodige risico’s nemen wand wat dat betreft .Ik vind wel als je dat toch zou doen terwijl de afdeling deze dracht heeft afgelast dan moet je in het vervolg gewoon je mond dicht houden en verder geen commentaar meer leveren .

We gaan het weer afwachten en hopen dat de weergoden ons eens gezind zijn en dat we kunnen gaan genieten van het jongenduiven spel .2021-Vliegprogramma-versie-1.1-4-1-2021

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.