Onstabiel weer op komst

April doet zeker wat hij wil het is koud en nat wat een rot en dat is wat ons vanaf nu de afgelopen week en ook de aankomende week te wachten staat dus niet echt duiven weer en dan moeten wij op 15 april gaan starten met de eerste dracht vlucht ,ik hoop wel dat het weer snel de goede kant op zal gaan .

Vanochtend wel mijn duivinnen uit gelaten het weer viel mee dus gaan met die hap en dat lieten de dames ook zien ,na een uur waren de dames terug en mochten ze bij de doffers en dat was dringen om naar binnen te komen vergeleken met de eerste keer dat ik dat deed was het even wennen voor zowel de duivinnen als de doffers maar nu ongelooflijk zo snel als ze dat door hebben ik hoop dat het wat beloofd voor op de vluchten .

Morgen laat ik mijn jongenduiven voor de eerste keer los en dan maar kijken hoe het gaat ik blijf daar wel altijd even bij om te kijken of alles verloopt zoals ik zou willen ,jongenduiven zijn net kleine kinderen en het beste is gewoon laten gaan dat is volgens mijn het beste .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.