Op Bezoek

Gisteren even op bezoek geweest bij Bas Thiel in Huizen .
Bas is net lid bij ons en vliegt onder de naam Thiel Mols v Zetten en het leek mij leuk om is even te gaan kijken hoe hun met de duiven om gaan. Ik werd leuk ontvangen en kreeg een lekker kopje thee en je weet hoe het gaat het gesprek gaat dan over de duiven en ik moet zeggen ik zat bij een liefhebber die je dus niks hoefde te vertellen Bas heeft al heel wat jaren in kampioenstijl gevlogen maar door de slechte gezondheid heeft hij het wat rustiger aan moeten doen en dat was ook meteen te merken als de baas niet in orde is dan merken de duiven dat meteen en dan kan je niet mee doen op het hoogste van de treden. Maar nu gaat het beter met de baas en draaien de duiven weer goed hun prijzen mee. En je weet zoals het altijd gaat heb ik bijna alle duiven in mijn handen gehad wat heeft deze man een schat aan duiven zitten geweldig de een naar de ander ging door mijn handen en de een nog mooier dan de ander in mijn was ik hier op een goed hok met duiven waar je echt en dat kan ik rustig zeggen met de groten mannen mee kan doen. Nadat ik alles had gezien vroeg Bas aan mij ik moet je even wat laten zien en hij liep naar het kweek hok en kwam terug met twee prachtige jongen duiven hij vroeg aan mij wat ik daar van vond en na de duiven in mijn handen te hebben gehad zei ik dat zijn prachtige jongen waarop hij tegen mijn zei heb je een mandje bij je waarop ik zei nee geen probleem neem maar een mandje van mij en zo keerde ik terug met twee mooie jongen duiven terug naar huis toe . Bas het was gezellig en we hebben even lekker over alles kunnen praten en dat was goed ik wil je dan ook bedanken voor de mooie jongen en de gezelligheid .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.