Op bezoek

Ben vandaag langs geweest bij Hatty en Adriaan Roest in het plaatsje Tijnje ik was daar op uitnodiging van Hatty Roest om de duiven te komen bekijken en in mijn geval is dat niet tegen dovemansoren gezegd dus in de auto en na een uurtje rijden was ik op de afgesproken tijd dan ook aanwezig.ik werd daar leuk ontvangen door de waakhond en Hatty Roest aanlopen hij heete mijn welkom en vroeg mijn naar binnen eenmaal binnen vroeg hij of ik wat wilden drinken ik zij thee graag en toen ging het snel lekker een uurtje over alles gesproken en ik kreeg nog een tweede kop thee aangeboden dus hoe zo zijn Friese een stug volk wat een gast vrijheid nee echt een leuke kerel en een man die weet waar hij over praat,nadat we een uurtje hadden gesproken was het moment daar om naar de duiven te gaan en ik geniet alleen al van de ruimte dat was gewoon geweldige en dan de rust nee dat is heel wat anders dan bij ons hatty nam mijn mee in al zijn hokken en ik was behoorlijk onder de indruk van wat ik zag en in mijn handen kreeg de een nog beter en mooier dan de ander het voelden net alsof ik in een snoepwinkel stond wat moet ik zeggen welke zou ik willen hebben en met dat gevoel kwam er een einde aan mijn bezoek bij Hatty en Adriaan Roest en geloof mijn ik verheug mijn nu al op de jongenduiven die volgend jaar naar Almere gaan komen Hatty en Adriaan Roest bedankt voor de Friese gastvrijheid.

Neem eens een kijkje op site van Hatty en Adriaan : https://www.roestpigeons.com/

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.