Op bezoek bij een jongen concurent

Ik was even op hok bezoek bij Joël de ruiter in Bussem even mijn prijs op halen die hij had mee genomen van de afdelingen 7 was daar blij mee het zag er mooie en verzorgt uit dank je wel. Joël vroeg wil je mijn duiven even zien en daar zij ik geen nee tegen een jongen kerel die volgens mijn op de goede weg bezich is en zeker gezien de resultaten van het afgelopen seizoen dat wordt er eentje om rekening mee te gaan houden we kwamen bij het nieuwe hokje wat hij in en op de schuur hat gemaakt samen met zijn vader en ook zeker geen onbekende in de duivensport als hij met de vluchten de duiven mee gaf kon je er donder op zeggen dat er in Bussem vroege duiven vielen maar door te drukken werkzaamheden heeft Joël het nu over genomen en ik voorspel je let op deze man en ook zeker zijn kleine broertje die gaat nu ook beginnen met de duiven dus dat gaat wat worden daar in huizen Bussem de strijd was nu al los gebarsten wat ik begreep van Sander.maar even terug naar Joël zijn duiven die zagen er top in orden uit het beste van het beste heeft hij zitten en ik kreeg de duiven dan ook bijna allemaal in mijn handen in mijn ogen prima duiven ,voor hem had ik gelukkig geen mandje bij me wandt ik had er zo wel een paar kunnen uit zoeken na dat ik alles had beken ging ik weer  op huis aan en bedankte Joël voor de gastvrijheid . Een ding weet ik zeker hij kan een top duivenmelker gaan worden en ik wens hem en zijn broertje dan ook heel veel succes toe .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.