Op een na

Op een na zijn alle duiven weer terug gekeerd op het hok ,het was gisteren een gekke vlucht de wind was krachtig en kwam uit het o.n.o en dat mag je zeker een pittige vlucht noemen gezien de sprijding hoe de duiven naar huis terug kwamen de eerste duif kwam bij mijn over het dak aan vliegen enndat voorspelt bij mijn nooit iets goeds mijn tweede duif die kwam wel van de goede lijn en de rest van mijn duiven kwamen van uit alle hoeken aan vliegen .En dat was bij iedere liefhebber die ik heb gesproken .

Ik moet nog een doffertje hebben en ik vrees dat deze ergens in Friesland zit maar dat is wat ik denk .mijn eerste twee waren doffers en daarna kwamen mijn duivinnen en lieten de doffers het even af weten behalve de 65 die vanaf nu de boode heet en 774 die liet zich ook weer van vooren zien ,maar ik ben tevreden zoals het weer is gegaan .

Waar ik wel tegen op zie is volgende week niet voor de vlucht maar wel voor de dakdekkers die komen aankomende zaterdag het dak van mijn buurtjes doen en daar zit je natuurlijk niet als duivenmelker op te wachten, maar ik vraag even aan de Heren als ik de los tijd weet of de mannen dan even willen gaan schaften als is het maar tot dat de eerste duif is gevallen .

Ik hoop op een beetje mede werking .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.