Op gevangen duifjes

Vandaag en gisteren tot nu toe 11 duifjes op gevangen en deze komen allemaal uit Friesland en ook in die afdeling hebben de lossings verantwoordelijk niet goed op gelet wat betreft het slechte weer het was voorspelt dat het weer niet zou mee werken en als gevolg daar van zijn ook daar nu honderden jongenduiven weg gebleven en de duifjes vallen hier bij bosjes neer ik heb er nu 11 zitten en een daar van was van Meneer Visser uit Leeuwarden en dit duifje is helaas wegens uitputting overleden en dat is heel erg triest en het zelfde geld ook voor de Afdeling 7 bij heel veel liefhebbers duiven weg en veel weg.En hoe nu verder aankomende zaterdag krijgen wij volgens de weer voorspellingen oosten wind en 28 graden niet echt bevorderlijk voor de jongenduiven en dat met 200 km voor de boeg dan ben ik nu benieuwd wat de afdelingen gaan doen vroeg lossen of gewoon weer wachten tot nader bericht het zal mijn gaan benieuwen. Vandaag goed gesprek gehad met de mensen die mijn gaan bij staan en gaan kijken wat hier de mogelijkheden zijn om hier wat mee te kunnen gaan doen dit moet gewoon stoppen de duivensport is heel leuk en mooie maar op deze manier kun je niet met onze duiven om gaan dat kan gewoon niet met alle respect ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn eigen duifjes dat klopt helemaal maar ik verwacht dat dan ook van mijn afdeling 7 deze zijn en blijven ten alle tijden verandwoordelijk voor mijn duifjes ik betaal voor de verzending en draag op dat moment de verantwoordelijkheid aan hun over en verwacht dan ook dat ze deze nemen en dat op dat moment de lossings verantwoordelijk dat ook zullen doen en dat onze duifjes met goed zicht gelost gaan worden en niet zoals ik heb gezien met een dichte lucht dat is vragen om moeilijkheden op dat moment over aan de lossings verantwoordelijk en dat is dus afgelopen zaterdag dus niet gebuurd en daarom wil ik nu stappen gaan ondernemen om dit in de verdere toekomst te gaan zien voor komen.Alles kunnen wij voorspellen we gaan zelfs naar de maan toe maar het weer in de gaten houden dat is toch wel moeilijk dit had nooit mogen gebeuren.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.