Opnieuw duiven diefstal

Het is weer gelukt de diefstal van de postduiven van Ko van Dommelen als zijn vliegduiven zijn gestolen weg zijn levenswerk wat een schoften en de brutaliteit waar het mee is gebuurd gewoon de dakpannen weg gehaald en zo bij de vliegduiven gekomen en alles weg gehaald alle vliegduiven alleen de kwekers zijn er gelukkig nog een kleine troost maar weer een laffe diefstal en deze mensen weten niet wat zij aanrichten en beseffen gewoon niet wat dit met de duivenmelker doet en waarom om het geld hufters zijn het ik heb daar geen andere woorden voor ik hoop dat die gasten een keer goed tegen de lamp lopen en bel mijn dan gerust dan even op .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Opnieuw duiven diefstal

  1. Leon Braspenning zeggen:

    In en in triest. Ik leef echt mee met sportvriend Ko. Onwerkelijk!!! Ik wens daarom deze geweldige mens alle moed en kracht om verder te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.