Opvang hok wezep

Gisteren ben ik naar Wezep gereden om een jongenduif op te halen die netjes v.i.a mijn mail was opgegeven ik heb de beste man even netjes van tevoren opgebeld en afspraak gemaakt om de duif op zaterdag op te halen .Ik kwam op de afgesproken tijd aan en melden mijn bij Jan om mijn duif op te halen en ik betaalde netjes de vijf euro en bedankte hem voor het opgeven mijn duif en de verzorging.

Maar dit moet mijn echt even van het Hart wand toen ik daar was aangekomen zag ik hoeveel jongenduiven daar zaten manden vol met jongenduiven ik wist niet wat ik zag ik vroeg wat gebeurd er nu met de jongenduiven die daar in de manden zitten .Hij andwoorden mijn dat deze gaan weg en ik begreep al snel dat ditbdevlaatstevrit voor deze jongenduiven was dus naar de slager ik stond echt perplex en ik wil dit er alleen over zeggen al de liefhebbers die niet de moeite willen nemen om hun jongenduiven op te halen moeten bij mijn gewoon hun mond dicht gaan houden wel een grote mond hebben dat de jongenduiven weg blijven maar niet willen ophalen wat een waardeloze liefhebbers zijn jullie en kom bij mijn niet aan met de dagelijkse smoes ik heb geen vervoer of ik ben al oud nee met dat soort gelul moet je bij mijn niet meer aankomen . je hoeft maar te bellen met de koerier en deze brengen de duif tegen een kleine vergoeding de duif weer netjes bij u thuis .

Ik kwam vandaag mijn oude maatje tegen Martin v Schaik was leuk om hem even tegen te komen samen met zijn vrouw en drie zoons even snel bij gepraat over de duiven en toen afscheid genomen Martin was leuk .

Gisteren had ik geen jongenduiven mee ik speel deze door op de natour en dan maar kijken hoe het gaat de oude duiven zijn gekoppeld en ik wil de duivinnen dan gaan spelen op het nestje en als het goed is gaan ik ze vrijdag dan samen met de jongenduiven inkorven.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.