Oud en nieuw

Gisteren heb ik even contact gehad met Hatty Roest ik wilden weten waneer hij zijn duiven gaat koppelen het was de bedoeling om de kwekers met oud en nieuw te gaan koppelen dat is mooie dan kan ik mijn vijf kweekkoppels gelijktijdig gaan aan zetten met hem .Maar voor die wilden hij mijn eerst uitnodiging om bij hem langs te komen om zijn duiven te gaan bekijken ik heb voor woensdag dan ook afgesproken.Mijn eigen kwekers gaan goed de rui door en met oud en nieuw kunnen ze zeker gekoppeld gaan worden voor mijn is dat wel nieuw ik koppel mijn duiven altijd in januari dus ik weet niet of ik mijn vliegduiven dan moet gaan koppelen daar moet ik even overna gaan denken wat ik wel weet ik wil geen jongenduiven bij hoeven zetten en daarom gaan de eerst jongenduiven van de kwekers en ook de jongenduiven van Hatty Roest in een aparte afdelingen en kunnen de jongenduiven van mijn vliegers in afdeling twee maar eerst maar even kijken hoe het gaat en dan beslis ik wat te doen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.