Oude duiven in korven en de jongenduiven zijn afgelast

Zoals het er nu naar uitziet zijn de jongenduiven vluchten allemaal afgelast en gaan alleen de oude duiven vluchten door en worden devouden duiven in gekorft op op vrijdag in plaats van donderdag dit heeft allemaal te maken met het extreme hete weer te maken de aankomende week blijft het weer tropisch warm en ben ik wel benieuwd hoe ze dat volgende week willen gaan doen met de jongenduiven vluchten wandt ook in die week blijven de temperaturen heel hoog en ik denk zelf dat het niet echt bevorderlijk is voor de jongenduiven om twee weken stil te gaan staan dat is vragen om moeilijkheden.Voor de oude duiven ben ik niet echt bang vroeg lossen en dan voor het heets van de dag weer thuis zijn dat moet kunnen op een afstand van 325 km maar dan moeten de duiven wel om 7 uur los en niet later wand dan ook is het voor de oude duiven niet echt bevorderlijk.Ik weet wel het wordt ieder jaar warmer en de duiven zullen daar net zoals de mens mee moeten leren om te gaan is dat mogelijk ik ben geen duif dus ik weet het niet de tijd zal dat moeten gaan uit wijzen ik weet wel als ik dorst heb doen ik de kraan open en pak een glas water heb ik het warm dan zet ik de airco even aan en zo kan ik heel veel dingen gaan op noemen wat wij wel kunnen en de duif dus niet dus zeg het maar hoe willen wij nu verder,gaan.Moeten wij dan bij elke warme week de vluchten gaan annuleren en wie het weet mag het zeggen. Van daag hoorden ik dat 4 man van het bestuur van het te warm hebben gekregen en hebben hun functies dan ook per direct neer gelegd zo kan het dus ook weg lopen en de boel de boel laten maar dat is wel de gemakkelijkste weg toch.En als je dat wil kan je dat ook met je duiven gaan doen vind je het te warm dan laat je de duiven gewoon thuis ji bepaalt dat en niemand anders je bent en blijft te alle tijden verantwoordelijk voor je eigen duiven en ji beslist dan ook of je wel de duiven mee geeft of niet…………………┬á En dat is waar wij naar toe gaan wel of niet in korven is het wel goed weer of is het geen goed weer dat zal ons altijd blijven achter volgen dat is de natuur dat hebben wij gelukkig niet in de hand en dat is maar goed ook.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.