Over service gesproken

Twee dagen geleden zag ik een mooie aanbieding van Compuclub voor mijn stamboomprogramma ik stuur zoals beschreven staat in het contactformulier en vul ik al mijn gegevens netjes in maar het programma bleef maar vragen om mijn mailadres en het lukte gewoon niet dan maar even gebeld en de telefoniste gaf mijn aan dat ik het dan v.i.a het info moest doen zo gezegd zo gedaan ik netjes wachten geen reactie de volgende dag maar weer even bellen en savonds ook maar weer maar niemand wil reageren dus zo gaan wij met de klanten om nou dat was bij de vorige eigenaar wel anders daar kreeg je echte service jammer .

En dan nu de avond klok en dan maar hopen dat het ook gaat helpen wand dit is wel het laatste middel wand als dit niet helpt hoe dan verder ik hoor de heren nog zo zeggen als we gaan vaccineren dan is het einde snel in zicht en dat moet ik nog maar zien elke dag weer  komen de heren met ieder een eigen versie op het Coronavirus hoe gek kunnen we de mensen maken en waneer stopt deze misère .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.