Overzicht

Voor donderdagavond  gaan de 21 doffers mee voor een vlucht van 425 km en zoals her er nu naar uit ziet krijgen de duiven aankomen zaterdag met een noordoosten wind te maken dus dat wordt werken voor de mannen ik houd het op een goeden 5uur vliegen en misschien wel iets langer wordt vervolgd .

Ik kreeg het bericht binnen dat de liefhebbers dus ik ook de jongenduiven kunnen laten gaan chippen en ik moet je eerlijk vertellen dat ik daar helemaal niet bij stil had gestaan dus ik zal van het weekend de jongenduiven even gaan nakijken en de entlijst gelijk even mee nemen en van daar zal ik dan een afspraak maken om het inorden te laten gaan maken .

Het is gewoon niet normaal mensen de tijd vliegt je letterlijk voorbij niet alleen de duiven die vliegen maar de tijd is gewoon niet te stoppen en voor je het weet beginnen de eerste drachten voor de jongenduiven weer .

Gisteravond hoorden ik dat de eerste overnachtings vlucht voor de fond spelers is in gekorft dus voor hun gaat het nu echt beginnen ik wens de liefhebbers dan ook veel vlieg plezier toe en mooie resultaten.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.