Perfecte verzorging

Ik ben nu op vakantie in Spanje en wil toch graag de vrienden die mijn duiven zo perfect verzorgen graag ook even in het zonnetje zetten.

Mijn duiven worden zoals je kunt zien op het filmpje geweldig verzorgd door Emiel en zijn vrouw Ilse,  twee duivenmelkers in hart en nieren.
had het niet beter kunnen en mogen wensen, Ilse en Emiel super bedankt al vast .En ik had gezegd maak maar niet schoon dat komt wel als ik terug ben maar nee hoor hoppa daar gaat Emiel schoonmaken die hokken dat kan niet hoor .

Mijn nichtje die is bij mijn in huis heeft ze ook even vakantie samen met haar vriend past zei op het huis helaas hebben deze niks met de duiven en daarom ben ik blij met Ilse en Emiel en zij hebben zelf ook duiven en als je bij hun komt kijken en dan het hok ziet ,man niet normaal zo schoon en netjes en dan hun duiven zo mak gewoon top om te zien hoe zij met de duiven kunnen omgaan ,wat ik alleen  jammer vind is dat ze zelf geen tijd hebben om mee te vliegen met de vluchten hebben het te druk met hun werk  . Maar wie weet komt er nog eens een dag dat het wel zo gaat worden en dan weet ik nu al zeker prijs vliegen gaat dan zeker gebeuren .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.