PONT-SAINTE-MAXENCE

Het weer voor aankomende zaterdag is in Pont-Sainte-Maxence bar slecht het hele weekend regen met wel de goede temperaturen maar geen goed vlieg weer voor de duiven en dat zelfde geld voor Nederland ook veel regen zeker zaterdag en zondag geven ze 60 procent regen met een zuidelijke wind 4 dus ik ben benieuwd wat ik wel denk dat is dat de duiven zeker niet op zaterdag worden gelost .

Gisteren even na drie weken weer naar het landje geweest toen ik daar aan kwam was de hele boel versiert Willem was jarig en dat werd luidkeels gevierd helaas was Willen hij kon het niet aan al die cadoos en felicitaties  nee was te emotineel . Henk bisschop die was ziek dus ik stond daar in mijn eentje uit vollen borst te zingen later merkte ik op dat Ilse haar hokken aan het schoonmaken was en dat zij verantwoordelijk  was voor de slingers leuk gedaan ik zag de foto van Willem met zijn slingers en feest hoedje op ja was leuk om te zien en dan die foto van de taart met al de kaarsjes daarop even blazen Wim en dan op de volgende foto die ik zag waren natuurlijk niet alle kaarsjes uit maar dat komt natuurlijk door de leeftijd dan word alles wat minder Willem nog van hart man .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.