Prachtig na zomer weer voor de duiven

Gisteren heb ik de vluchten toch even gevolgd v.i.a. Compuclub live. En ik wist zeker dat de snelheid weer naar de 12 en 11 honderd meter per minuut zou gaan worden en wat ik zag in de aankomst tijden bleek dat deze week ook weer het geval te zijn en ik zag ook weer de zelfde liefhebbers hoog in de aankomst tijden staan .

Ik denk dat de beste duivenmelkers van Nederland dit jaar uit Bussum gaan komen het is niet normaal hoe die twee mannen draaien dit jaar en ook de jaren daar voor al het is ongekend wat deze vader en zoon laten zien en dan heb ik het natuurlijk over gerad en harrol Calis uit Bussum deze combinatie zijn al jaren lang de beste duivenmelker in mijn ogen en hoe ze het ook elke week weer klaar spelen gewoon top goede duiven en een heel goed systeem Gerad en Harrold het is jullie zeker gegund en ik hou jullie zeker in de gaten .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.