Rondje noordenplassen

Net terug van een rondje noordenplassen in Almere Buiten wat een mooie natuurgebieden zijn dat daar je kunt als je wilt de gehele dag daar rond dwalen en genieten van de mooie omgeving.

Dit is mooi de tijd om dit soort wandeling te gaan maken of fietsen maar mijn voorkeur gaat uit om lekker te wandelen ik probeer wel een strak tempo aan te houden en loop gemiddeld vijf kilometer per uur en dat gaat mijn goed af .

De duiven zijn allemaal door hun rui heen gekomen en hebben een nieuw veren pak aan nu zien de duiven er op en top uit de enting tegen paramixso is goed verlopen en de duiven hebben daar geen last van gehad en ik heb dan ook alle vertrouwen in het koppelen van mijn duiven nog twee weken en dan gaan ik de duiven bij elkaar zetten .

De ringen van 2021 zijn blauw heb ik gezien ik moet de ringen nog wel op gaan halen maar ik heb daar de tijd nog voor maar wel altijd leuk om te weten .

Bij verschillende duivenmelkers zijn de jonge duiven alweer geboren dat zijn dan ook echte winter jonge duiven wel weer mooie om te zien die kleine bolletjes en voor je het weet zitten de duifjes dan alweer op de plank om uit gewend te gaan worden.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.