Schenkingen van top liefhebbers

Ik heb vandaag contact gegehad met een paar top liefhebbers uit Amsterdam eerst met Theo Sirach een van de bekendste duivenmelker uit Amsterdam en die nog steedts hard mee speelt in Amsterdam.En vandaag kreeg ik een bon van hem voor een jongenduiven Theo dank je wel en ook Hennie Lagrouw schonk een bon voor een jongen duif uit zijn kwekers en ook zijn naam is een begrip in Amsterdam en ik wil dan ook iedereen bedanken voor de schenking van deze bonnen en ik hoop dat de liefhebbers die deze supper bonnen gaan kopen daar veel geluk mee hebben.Ook uit het gooi heb ik een bon kunnen krijgen en wel van Onno Okhuizen en ook deze naam is bij een ieder wel bekend Onno is namelijk verhuisd naar Soest en heeft ook gelijk zijn visitekaartje daar afgegeven door op de navluchten op schrikbare wijse uit te halen ik kan je nu al voorspellen dat wordt volgend jaar knalle en ik wens hem dan ook veel succes toe.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.