Schoenmaker houd u bij de leest

Dat is een gezegden schoenmaker houd u bij de leest en dat geld zeker voor mijn wat betreft de duiven .Gisteren een gesprek gehad met Henk Bisschop over de duiven en deze vertelden mijn gelijk ji bent een doffer man en dat doe je al jaren goed mee dus waarom die omslag ik begrijp dat niet helemaal ,waarop ik andwoorde ja ik weet dat je gelijk hebt ,maar je wilt toch ook wel wat proberen dacht ik maar inderdaad in mijn geval dus niet ik ben inderdaad altijd bezig met mijn doffers ik vind dat leuk duivinnen is niet echt mijn ding ,maar ik moet wel zeggen het is echt wel leuk mijn duivinnen zijn supper mak en stapel gek op mijn wel onbegrijpelijk eigelijk maar het is niet anders .

De vlucht van gisteren verliep goed de doffers zijn allemaal weer thuis en zagen er goed verzorgd uit ,ik dan ook wel even mijn complimenten aan de begeleiders die de duiven twee dagen hebben begeleid en ook hebben verzorgd voor bedanken .

Ik was te vreden wat ik wel merkten dat de jaarlingen wel dorst hadden maar daar licht de schuld toch echt aan mijn kant voor de jaarlingen niet gespeeld als jongenduiven en dus geen  genoeg ervaring op gedaan als jongenduif en daar kom je nu dik 5 minuten op tekort maar ik ben toch tevreden en ik hoop dan ook dat de komende vluchten in een oplopende lijn zullen gaan verlopen .

Bij deze wil ik natuurlijk weer de eerste drie leden van mijn vereneging feliciteren met hun mooie uitslagen ik zou zeggen ga zo door mannen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.