Seizoen 2017

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en wat ik niet had verwacht is dat mijn vrouw Loes vd Linden zich ging in zetten voor de duiven.

Wat ik wel merkte dat ze steeds vroeg hoe gaat het nu op de club wat doen ze met de duiven hoe gaat dat nu precies in zijn werk .

Nou zij ik ga dan maar mee dan kun je het zelf zien zo gezegd zo gedaan .ze vond het allemaal wel mooie gaan zo als wij met de sport bezig zijn en hoe we met de duiven om gaan ze weet natuurlijk wel  wat postduiven zijn want ik zit er al meer dan 40 jaar in en wij zijn al 41 jaar samen.

Daarom is het nu zo leuk dat ze me gaat helpen met het bij houden van de stambomen en de kweekduiven.

Ze weet zelfs al veel duiven uit haar hoofd en van welk soort ze zijn dus dat beloofd wat .

Ik zelf vind dit echt gezellig en ja je kan nu ook dingen aan haar vragen zoals de lijsten uit draaien als de duiven thuis moeten komen ze kan ze voeren als ik dit zou vragen en dat is toch wel makkelijk .

Zij zit nu elke vlucht die wordt ingekorfd achter de klokken en hou alles goed in de gaten en dat verloopt prima zelfs me club genoten zijn hier blij mee .

We hebben al een goed vittese- en midfondspel gehad overal bij de kampioenen dus je ziet het een vrouwenhand is goud waard.

Dank je wel Loes.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.