Sneller dan verwacht

Gisteren de duiven geweldig gekregen snelle dan dat ik en met mijn velen haden verwacht de duif de 774 kwam als eerste aan op het hok ik hoorden piep en schrok ik keek op de klok en zag de tijd van 10.17.17 staan en voor ik het wist kwam de 32 daar vlak achter aan en voor ik het wist waren de duiven weer thuis en hebben zij mijn een mooie zaterdag bezorgt .nummer twee in mijn club was Joël de ruiter de man in op komst moeten wij rekening mee gaan houden en het worden er twee zijn broertje is ook begonnen met de duiven en wat ik heb gehoord is die nog fanatieker dus dat beloofd wat en nummer drie dat was Robbin Richter uit Eemnes allemaal van harte .De jongen duifjes die gaan weer de goede kant op en hebben vandaag weer een uurtje getraind en kwamen ook netjes nadat ik ze riep vlot naar binnen toe dus dat gaat weer de goede kant op.Ik heb even contact gehad met een goede vriend ……… En deze vertelden mijn dat de Belgen ons misschien wel groen licht gaan geven dus ik heb goede hoop dat we eindelijk kunnen gaan beginnen met een punten vlucht maar als het niet mag dan vind ik dit net zo leuk .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.