Soms zeg ik wel iets wat te snel.

Wat bedoel ik daarmee te zeggen, dat je soms wel eens wat zegt waarvan je later zegt had ik even wat meer over moeten nadenken.

De reden hiervan is dat het afgelopen seizoen  natuurlijk geen gemakkelijk seizoen was voor mij maar voor ook de andere leden van mijn duivenclub.

Dat gaf bij het inkorven soms wat stress waardoor er dingen werden gezegd die voor andere mensen kwetsend kunnen zijn. En daarom heb ik op enig moment gezegd en geschreven dat ik misschien wel naar een andere vereniging wilde gaan.

Nu terugkijkend was dat misschien niet zo heel verstandig want nu blijkt dat dit verwarring gaf in mijn vereniging. En ondertussen had ik al lang beslist en met verschillende leden besproken dat ik in mijn vereniging blijf mede ook omdat ik het daar naar mijn zin heb.

Het is beter om als er iets voorvalt waar dan ook om dat direct te bespreken dat is mij achteraf wel duidelijk geworden.

Zoals ik al eerder op mijn site had geschreven blijf ik bij mijn vereniging en wens ons allen een mooi seizoen toe.

Alle leden van PV de Zwaluw de allerbeste wensen voor 2021

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.