Spoed vergadering landje

Gisteren een brief gehad van Willem Van Dam met een uitnodiging voor vandaag. De reden hier van is dat gezien het op oprukkende coronavirus Willem nog maar beperkt mensen wil toe laten op het landje en daarom is deze bijzondere bijeenkomst belegt ik zelf vind dit heel begrijpelijk bij Willem komen natuurlijk mensen van over heel Europa over de vloer om duiven te kopen en het zou natuurlijk maar zo kunnen gebuuren dat iemand het virus mee neemt en daarom heeft Willem de verkoop van de duiven aan het buitenland even stop gezet en mogen er nog maar twee mensen tegelijk op de dag komen.Robby zag ik wat wit worden is natuurlijk wel logisch Robby is overal vatbaar voor hij mompelende wat en even dacht ik of hij aan Willem vroeg heb je hier dan wel een thermometer bij de hand .Willem zegt wat denk je zelf iedereen die hier komt moet worden gecontroleerd dus laat je broek maar even zakken deze mannen zijn net allemaal geweest dat meen je niet .Willem vraagt aan mijn of ik de thermometer even wilden pakken hij staat daar ik liep naar de hoek die Willem aangaf en pakte met twee handen de thermometer stevig vast ik dacht nog even dat is best een grote termometer voor de mensen Robby zag dit en hij wist niet hoe snel hij moest weg komen jammer had mijn er zo op verheugd om te kijken of hij verhogingen had .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.