Start van de dag

Zaterdag wat een regen dit is niet leuk om de dag te beginnen de hokken zijn klam niet echt lekker dat voel je als je binnen komt maar de duiven hebben daar geen last van mooie mest en veel dons dat zie ik graag is een teken dat ze gezond zijn. Als je binnen komt dan is het altijd leuk om te horen en te zien dat de duiven blij zijn dat je er weer bent. Als alles weer schoon is dan worden de duiven gevoerd dit doe ik in de winterdagen altijd op een vaste tijd en dan krijgen ze ook maar 1 keer per dag te eten en dan voer ik met het schema van Embrechts-Theunis dat is 15 gram per dag maar mocht het kouder worden dan geef ik iets meer maar dat is normaal en ik zie aan de duiven dat dit goed werkt mooi strak en veel glans in de nekken en zoals ik al eerder zei mooie mest en veel dons op de mest zo hoort het ik heb altijd geleerd kijk naar je duiven die vertellen je wel of je het goed doet

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.