Stimuleren de middelen

Nog even terug komende op dit onderwerp ik geloof zeker dat er middelen zijn ja daar ben ik zeker van en aan mijn de vraag worden deze in de duivensport gebruikt dan is mij antwoord ja zeker daar ben ik van overtuigt en nu de vraag mag je dan ook iemand daar zo maar van verdenken dan zeg ik nee je mag het denken maar niet hard op zeggen dan moet je wel heel erg sterk in je schoenen staan als je dit gaat doen .Dus denken mag hard op zeggen nee zijn er middelen dan is mijn antwoord ja gebruik ik zelf deze middelen dan zeg ik wel hard op nee wil ik hard mee kunnen vliegen dan is mijn antwoord ja zeker maar dan wel op een eerlijke manier want anders hoeft het van mij niet. Ik denk alleen al aan de verschutting die je op loopt al die jaren speel je hard met de duiven en dan op eens is daar het moment dat je tegen de lamp op loopt, nou dan is het ik wist helemaal van niks mocht ik deze producten dan niet gebruiken? Dan heb je een naam van zie je wel we wisten het al jaren en is dat het je dan waard geweest je naam naar de klote en dat allemaal alleen maar om naam te maken en natuurlijk het geld want daar doen we het uit eindelijk voor. Het geld en niks anders dan het geld dat maakt meer kapot dan je lief is. Geloof mij en dat is ook wat deze sport op een heel ander niveau heeft gebracht geld en nog eens geld en niks anders de bedragen die worden betaald voor de duiven belachelijk gewoon, ik kan best begrijpen dat liefhebbers daar door in de verleiding komen. Het is natuurlijk niet niks als er zoveel geld er voor een duif wordt betaald als je steeds zo hard vliegt. Kan dat best begrijpen en dat de verleiding groot is, zou ik het doen als ik wist dat ik niet zou worden gepakt dan moet ik eerlijk antwoorden met ja als ik nu zou zeggen nee, dan had ik dit verhaal niet had hoeven schrijven. Maar ik schrijf dit om gewoon te vertellen hoe op deze manier de duivensport naar de klote wordt geholpen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.