Te koop

Het is ongelooflijk wat je nu allemaal kunt kopen of het nu duiven zijn of duivenspullen je kan het zo gek niet op noemen het is te koop ,en wat betreft de duiven het aanbod is elk jaar weer overweldigend het zijn de beste jongenduiven uit de beste vlieg of kweek koppels die op hun  hokken zitten .Hoe lang moet je dan kweken uit al die goede duiven en waneer krijgen deze  duiven dan hun rust daar denk ik dan aan wandt hoeveel jongenduiven mag je nu kweken uit de duiven staat daar een limiet voor is het een of is het twee of misschien wel drie rondes die je uit duiven kunt halen .Wandt wat je leest is dat je bij verschillende duivenmelkers het hele  jaar door uit hun kwekers jongenduiven kunt bestelle ik zelf zet daar een groot vraagteken bij .

Het weer was vandaag lekker en dat vonden mijn duiven ook lekker in het zonnetje en op hun gemak gebroederlijk naast elkaar en rustig om hun heen kijken en genieten van de warmte zo zien ik dat graag rust in mijn hokken even geen rivaliteit en dat is normaal wel anders je hebt er van die doffers bij die moeten elke dag laten zien hoe vlink ze wel zijn . Bij mijn duivinnen  is dat een ander verhaal die zijn lekker rustig en dat is een groot verschil met mijn doffers en ik zie dat ook als je de duivinnen inkorft deze gaan rustig de mand in en afwachten wat er gaat gebeuren, De doffers is dat wel wat anders deze zijn vaak te druk en verbruiken de energie die ze normaal beter op de vluchten kunnen gebruiken .

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.