Te koop

En daar zijn de gebruikelijke advertenties weer en elk jaar het zelfde verhaal , Te koop wegens privé omstandigheden mijn eerste en tweede ronden jongenduiven en wat ik mijn dan ook steedts weer afvraag wat wordt daar nu mee bedoelt dan wegens privéomstandigheden daar ben ik altijd wel benieuwd naar wandt wat ik zie dat is het volgende. Elk jaar gaat het bijna altijd om de zelfde duivenmelkers vind ik dat gek ja ik zelf vind dat zeker niet normaal, maar ik kan mijn natuurlijk ook vergissen, of is het de liefhebber die zich misschien wel vergist ,als ik wegens wat voor reden dan ook mijn eerste ronden voor mijn zelf houd en vervolgens mijn tweede en ook nog mijn derde ronden jongenduiven te koop aanbied dan denk ik dat het wel mee valt met de privéomstandigheden, maar ik kan mijn natuurlijk ook vergissen.

De duiven zijn vanochtend om half acht gevaccineerd dokter Aarts was lekker vroeg en dat kwam mijn wel heel goed uit ,eerst even vragen of hij koffie wilden en gelukkig zei hij nee ik dacht dat scheelt weer .Ik heb de duiven laten enten met de stoffen herpes pokken paramixso en Adeno deze enting is wel pittig maar ik heb het verleden jaar ook laten doen en de duiven hebben daar goed op gereageerd dus alles is nu netjes in orden en zodra het seizoen dan gaat beginnen zal ik de lijsten gaan inleveren samen met mijn hoklijst en de eigendomsbewijsen zodat dit gecontroleerd kan worden door de De Heer Lambert Vos .

En zoals het er nu naar uit ziet worden de duiven de tweede week van februari gekoppeld eerder is zeker niet verstandig de enting die de duiven hebben gehad , daar moet je zeker drie weken wachten met het koppelen van de duiven dit om te voorkomen dat de eieren misschien niet bevrucht kunnen zijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.