Te koop

Te koop het eene duivenhok naar het andere duivenhok worden te koop aan geboden en elke dag weer ,is dat nog te stoppen ik denk het niet dit is al jaren aan de gang volgens mijn kun je dat niet tegen houden dat gebuurd gewoon de mensen worden ouder of komen te overlijden of hebben er gewoon geen zin meer in alles is mogelijk .Alleen dit jaar zien ik wel een vlinke toe namen van duivenmelkers die stoppen .Gisterenmiddag heb ik met een van de duivenmelker heel toevallig over gesproken en deze gaf mijn als reden op dat hij het financieel niet meer kon gaan opbrengen en een keuze heeft moeten maken dus besloot om de duiven weg te doen en dat is natuurlijk niet leuk maar wel de harde realiteit.

En natuurlijk is de oorlog die Poetin voert daar zeker debat aan wand door die Clown zo noem ik de best man maar even komen heel veel landen in de wereld nu dik in de problemen .

Kijk alleen maar naar de gas prijzen die blijven maar stijgen en moeten de mensen die het al niet zo breed hebben de tering naar de nering gaan zetten en keuzes gaan maken en dan is de keuzes toch wel snel gemaakt en zullen de duiven in dit geval worden opgeruimd ,wand ook in de duivensport zijn de prijzen behoorlijk gestegen kijk alleen maar naar de vervoerskosten die zijn behoorlijk gestegen en dan de producten ook die blijven maar stijgen, nee het is niet meer leuk .

En dan denk ik hoe wil je nog de duivensport gaan promoten hoe denk je nog leden te kunnen gaan krijgen die met deze sport willen gaan beginnen waar denk je deze jongenduivenmelker nog te zullen gaan vinden wand wat denk je nu zelf ,alleen de opstart kosten al om met deze┬á mooie sport te kunnen gaan beginnen is al behoorlijk hoog en ik zal dan niet alles gaan lopen op noemen maar elk wel denkend mens weet volgens mijn wel dat dat in de duizenden euro’s gaat lopen dus N.P.O. hoe denken jullie dat nu te gaan oplossen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .om de terug loop te gaan stoppen in onze duivensport.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.