Terug kijkende op het afgelopen jaar

Als ik nu terug kijk op het bijna afgelopen jaar dan denk ik zelf wat een bewogen jaar en wat een hoop ellende is er op ons afgekomen .Het Coronavirus houd ons al twee jaar in de greep en er lijkt maar geen einden aan te komen ,en als je denkt dat het wat beter gaat dan steekt daar weer een andere variant de kop op en zijn wij weer terug bij af en kunnen wij weer op nieuw gaan beginnen .

Wat het afgelopen jaar voor mijn heeft betekent daar kijk ik met gemengde gevoelens op terug En wat ik weer heb geleerd dat is dat mensen als het er op aankomt je gewoon laten vallen als het er op aankomt en voor mijn is dat weer een goede les geweest en zoals het gezegde dan ook luid een ezel stoot zijn eigen geen twee maal aan de zelfde steen voor mijn is het dan ook wel duidelijk geworden doe je eigen dingen en koester je echte vrienden .

Wat betreft het afgelopen seizoen moet ik mijn zelf de schuld geven ik was te veel met andere dingen bezig en dat heeft zeker gevolgen gehad voor de prestaties van mijn en de duiven daar kan ik niemand anders de schuld van geven dan alleen mijn zelf .

En heb ik daar dan ook een les van geleerd ik denk het wel gewoon je eigen ding doen en je vooral niet storen aan de ander dat is mijn het afgelopen seizoen wel duidelijk geworden en daarom heb ik voor mijn zelf beslist lekker met mijn duiven spelen en de rest gewoon links laten liggen dat is voor mijn de nieuwe start voor 2022 .

En is dat egoïst ja eigelijk wel en past dat bij mijn zeker niet ik zie dat als zelf bescherming hoe vervelend ik dat ook vind .

Vandaag gaan ik proberen mijn doffers in hun broedkooien te laten de jaarlingen kunnen op hun gemak een plaats gaan uit zoeken wandt veel oude duiven zijn vertrokken van de hokken dus de kooien die zijn nu vrij maar wel even in de gaten houden of alles ook  goed zal gaan ik heb natuurlijk nog wel wat oudere duiven zitten en je weet hoe dat gaat die willen dan laten zien wie er de baas in de hokken is ,maar wat ik dan altijd even doe ik haal de oudere duiven even uit het hok en sluit hun broedkooien even af en geef dan de jaarlingen dan de kans om te gaan kiezen en zo voorkom je dan dat het uit de hand gaat lopen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten vechten mag even maar daarna moet het ook klaar zijn je hebt niets aan duiven die elkaar de koppen in elkaar gaan lopen hakken dat moet je zien te voorkomen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.