Terug van vakantie

We zijn vandaag terug gekomen van onze vakantie lekker even 15 dagen naar Spanje geweest even geen duiven doen lekker even niks. En dan toch denk je elke dag aan je duiven zal alles wel goed gaan ruien de duiven wel goed door eigelijk best gek die gedachten of toch niet ik zelf vind van niet andere denken daar wellicht anders over maar ik niet. Wat ik wel weet is dat mijn duiven in goede handen zijn mijn duiven vriend Marchel van dijk die verzorgt elk jaar weer mijn duiven en doet dat dan samen met zijn vrouw Sandra en zij doen dat met veel plezier jongens dank jullie wel weer voor de goede verzorging. Vadaag wel even meteen de duiven lekker los gelaten en daarna lekker in bad gedaan en je merkt ook meteen dat de duiven je hebben gemist ze zijn wat drukker en ze weten dat de baas weer terug is leuk om te horen en te zien.Mijn duiven zagen er prima uit en de rui zet lekker door dat was goed te zien aan de duiven en daarom was het bad een lekker welkom de duiven sprongen er met ze allen in en de poeder lag er dik boven op en als je dan ziet hoe lekker de duiven dat vinden dan word je als duivenmelker blij van en mijn duiven ook natuurlijk wandt een bad is altijd een welkom ik geef dan ook elke week een bad en dat doen ik altijd op een vaste dag in dit geval op zondag dat doe ik het hele jaar door ik vind dat heel belangerijk voor de duiven.Nu gaan ik op mijn gemak kijken hoe ze door de rui heen komen en bepaal ik daarna wat ik met de duiven gaan doen die worden uit geselecteerd maar dat is pas over enkele weken dus tot die tijd rust .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.