Tijd te kort

Ben vanmiddag de jongen duiven gaan op halen bij John Bode ik was samen met Loes ik liet haar in de auto zitten en liep naar John toe deze vroeg gelijk aan mijn blijft je vrouw dan in de auto zitten ik zij ja geen probleem maar wel voor Jhon allemaal even naar binnen en eerst even een  lekker kopje thee drinken oké weg gaan naar binnen en ik moet zeggen ik vind dat echt gezellig Jhon begint te praten en anderhalf uur later is Jhon nog steeds bezig ik zelf dacht even snel de jongen duifjes op halen en weer snel naar huis terug  dus fout gedacht. Jhon is echt een top kerel en zeker in mijn ogen een top duivenmelker heeft hij er zeker verstand van hij weet precies wat hij wilt en weet zeker waar hij het over heeft ik zelf weet het zeker dit zal zeker niet mijn laatste bezoek bij Jhon zijn geweest .En dan nu naar de jongen duifjes die zagen er echt top en perfect uit super op gekomen en John had zeker niets te veel gezegd wat een klasse duifjes ik ben daar heel blij mee vijf stuks uit de top kwekers en allemaal in de top lijnen van Klinkerberg en Meerkerk beter kun je ze niet krijgen.Jhon vertelden mijn ook nog het verhaal dat in de jaren dat hij en zijn vader zo hard vlogen en tot de beste hokken van Nederland behoorden op een morgen al zijn top duiven werden gestolen ik niet wat ik hoorde dit soort dingen gaan mijn echt boven de pet jullie weten hoe ik daar inmiddels zelf over denk afschieten die gasten .Maar Jhon liet het er niet bij zitten en met de duifjes die er nog zaten die waren de heren vergeten mee te nemen werden nog hele vroege prijzen gevlogen .Nu worden alleen nog jongen duiven gekweekt op aanvraag . Jhon ik wil je weer hartelijke bedanken voor je gastvrijheid en de mooie jongen duifjes .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.