Tijd voor wat anders

Ik heb nu ook de tijd om wat andere dingen te gaan doen ik ben nu heel druk bezig met het huis van mijn zoon alles even lekker op knappen voor hem zijn huis is bijna klaar en we gaan nu aan zijn tuin beginnen en ik zie aan hem dat hij daar van geniet en dat mag ook wel heeft een zware periode achter de rug  en daarom help ik hem met alles zoveel als ik kan normaal gesproken ben ik beperkt in mijn tijd maar omdat nu alles wat betreft de dagelijkse verzorging van mijn duiven op een laag pitje is komen te staan kan ik nu meer tijd vrij maken om dingen te gaan doen die ik normaal voor uit moet gaan schuiven dus zo zie je maar dat het ook zijn voordelen kan hebben.Gisteren even mijn jongenduiven weer uit gelaten ik heb een moeilijke beslissing moeten nemen omtrent wat jongen duiven die het vertikte om te gaan vliegen en heb deze na lang nadenken verwijderd van het hok en nu bleef er geen duif op mijn dak zitten en hebben de duifjes allemaal lekker gevlogen en zo hoort het ook was een moeilijke beslissing maar ik had geen andere keuze normaal doen ik dit niet zomaar maar het was niet leuk om te doen maar helaas is dat de andede kant van de duivensport de selectie is helaas streng .Kok gisteren even gesproken op afstand met Jan Lamers uit Eemnes bij hem ging alles prima en zijn jongenduiven begonnen nu ook hun eerste rondjes te draaien om het huis en dat is mooi Jan.En ook daarvoor nog even met Bas Tiel uit Huizen gesproken deze man heeft letterlijk alles verbouwd aan zijn hokken ik wist niet dat die man zo handig was en dat met zijn beperkingen mijn complimenten Bas kunnen de mensen een voorbeeld aan nemen zag er prima uit wat ik laat maken dat doet hij gewoon zelf had ik moeten weten top Bas.Ook hoorden ik dat de liefhebbers waren die de duiven alweer bij elkaar hadden gelaten om dat hun doffers op zoek gingen en achter alles aanvliegen wat maar beweegt niet doen gewoon een keer in de week even de duivinnentjes daar bij laten en dan zal je zien dan is het zo over ik heb dat zelf ook al moeten doen mijn advies is doen het op een vrijdag dat is normaal de dag dat je de doffer of de duivinnen moet gaan inkorven en ik doe dat nu of om de week of om de twee weken ik kijk gewoon hoe de duiven zich blijven gedragen en of de duiven niet gaan verpieteren daar moet je goed op letten en dan hoef je de duiven niet te gaan koppelen ik zou het dus niet doen daar  heb je niks aan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.