Toch nog prijs

Kreeg een berichtje van Roy Vos met de mededeling dat hij voor mijn een prijs van de regio A mee had genomen ik wist dit niet dus is altijd leuk om wat te winnen zie foto .

Vanmiddag even telefonisch contact gehad met Robin Richter over het inkorven van de duiven in onze vereneging de vraag was of ik samen met hem het aankomende nieuwe  seizoen de duiven wilden gaan inkorven dat leek mijn een goed plan Robbin is een goede liefhebber en bij uitstek geschikt voor de functie van inkorver hij weet goed met de duiven om te gaan dus mijn andwoord was ja.

Ik hoop alleen maar dat wij op tijd kunnen gaan beginnen met de vluchten ik hoor de alweer dat de regering de avond klok toch wil gaan verlengen en dat zou dus gaan beteken dat wij niet kunnen gaan beginnen met de vluchten of wat Robbin mijn vertelden dat het dan wel  mischien inkorven wordt op zaterdagmiddag maar dat is even afwachten .

De jongenduiven doen het goed het eten en drinken gaat ze goed af dus dat ziet er goed uit ik heb de jongenduiven die dicht waren onder hun vleugels weg gehaald bij de doffers zodat deze ook zelf nu moeten gaan leren op eigen pootjes te gaan staan ik denk dat de laatste jongenduiven wel einde van de week wel klaar zijn en dan kan het wat mijn betreft gaan beginnen en zorgen dat de duiven goed gezond aan hun eerste drachten kunnen gaan beginnen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.