Ton Mengerink

Ik wil bij deze Ton Mengerink bedanken voor alle hulp en adviezen die hij me nu al een paar seizoenen geeft voor het begeleiden van mijn duiven .

Je hoeft maar te bellen en Ton helpt je en ik ben hem daar altijd dank baar voor. Dankzij Ton ben ik beter gaan presteren met mijn duiven en ook dankzij Ton ben ik in het bezit gekomen van de Lambrechts duiven en ik kan een iedereen vertellen en dat doe ik ook dit zijn superduiven een paar weken geleden speelde ik een 3e teletekst met deze duiven. En ik ben niet de enige als ik hoor en zie wie er allemaal duiven via Ton hebben gekocht en dat zijn niet de minste liefhebbers uit Amsterdam alleen al de bekende namen Gebr. Fanger, Hennie La Grouw, Dave van Zon en dat zijn er maar een paar, Herman Pouw uit Utrecht, ook zo’n knaller en eigenlijk door het hele land zitten dankzij Ton wel de duiven van Cheryl Lambrechts hij is de man die de duiven naar Nederland heeft gehaald en dankzij hem vliegen / maken wij deze mooie uitslagen. Ik weet als geen ander wat Ton allemaal voor heel veel, en ik bedoel echt heel veel duivenmelkers, door het hele land doet en ik vind dan ook dat ik dit verhaal moet plaatsen. Ik weet ook en ik heb dit ook mogen zien op de hokken van Ton daar zitten de allerbeste duiven van Cheryl Lambrechts, daar zit echt het neusje van de zalm. Dus ik hoef niet naar België ik bel gewoon Ton en bestel daar mijn jongen. Om even uit te leggen hoe Ton in mekaar zit, ik was laatst bij hem en ik zag een paar prachtige jongen zitten ik zei Ton wat zijn die mooi ja deze komen uit de eerst teletekst uit de Stots lijn, ik zei super we dronken nog een kop thee en praatte lekker over de duiven. Het was tijd om op te stappen ik ging weg en toen ik buiten was riep Ton je vergeet wat ik dacht wat dan, hij kwam met een mandje. Ik zei wat is dit ? Voor jou, ik keek en daar zaten de jongen in uit de Stots lijn. Ik was even sprakeloos, maar bedankte hem hartelijk. Dat is nu Ton Mengerink als hij je mag kan je alles krijgen maar ik zeg je wel, maak hier geen misbruik van want dan kan je het wel vergeten en dat is wat ik wel merk mensen vliegen heel hard met behulp van zijn kennis maar vergeten als er een mooie uitslag is vaak de man te noemen die hun heeft bij gestaan.

Ik kan uw wel vertellen als je een goed hok wilt op zetten neem dan contact met  Ton Mengerink op deze kan je voor nog een redelijke prijs aan de goede duiven helpen en je kan altijd bij hem terecht.

TON ik kan je niet genoeg bedanken voor al je hulp ik hoop dat we het nog jaren mogen volhouden, dank je wel vriend

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.